Даниел Митов: Президентът гази директно решенията на Народното събрание

0
Бойко Борисов ще се върне в парламента, ако желае
Бойко Борисов ще се върне в парламента, ако желае Видео: bTV

Бойко Борисов ще се върне в парламента, ако желае

"Дали Борисов ще се върне като депутат в НС, трябва да питате него, но ако желае, той ще се върне в парламента", коментира в ефира на bTV Даниел Митов от ГЕРБ.

За следващия парламент е важно да знаем, че вероятно може да се наложи да правим промяна на промяната, защото приетото от тях не работи. Определени закони, приети от тях са противоконституционни - като този за оглавяващия КЕВР.

За Магнитски се изговори всичко, за Влади Горанов не сме дискутирали това член ли е на ГЕРБ или не. Санкциите посочват системен проблем, а не персонален. Трябва да се приеме закон, който да гарантира превантивни мерки срещу корупционни практики.

В момента имаме на власт служебно правителство на човек, на когото му хареса да управлява, да държи и изпълнителната власт в ръцете си, освен президентската. На тези избори трябва да обясним ясно на българските избиратели, ГЕРБ да получи достатъчно подкрепа, за да състави правителство.

Със сигурност ще представим кабинет, няма колебания, че редовен кабинет задължително трябва да има. Президентът гази директно решенията на НС в подкрепа на Украйна - например за потенциалните санкции срещу Русия в ядрената енергетика.

БСП идеологически стои много далече от нас, така че не виждам партньорство. За ДПС трябва да се види как си прави кампанията, ако наливат вода в мелницата да се управлява през служебни правителства и завой към леко авторитарен режим, тогава няма как да стане, каза още Митов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Боже, колко мъка, колко Идиоти...
    И нашето Къдрокосо Сю и то не прави изключение! Идиот, че дрънка! Ма гербер, проз, ма наше, фащ-ко, момче! Ще го ... любим! И, пита се в задачата, освен една шепа идиоти, гласуващи за герб, други заблудени люде дали ще има? Едва ли! Та нека продължават да прененбрегват Майка България - на 2.4.2023 ще има "ти ли ме бутна, или сам паднах"! Анадънму?
  • 10
    4
    Добрева
    Тоя слагач на мутрите да вземе малко да скрие. Напоследък все него и Тома Биков ни натикват, щото другите са всичките осрани до уши. Не че и тия двамцата са стока. Изобщо ГЕРБаджия качествен няма. Що се отнася до мутрата Борисов, той отдавна трябваше да търка затворническите нарове, а не да се кани да става депутат и изобщо не би трябвало да е в правото си да избира какъв да е. Но докато Гешев е на този пост, друго няма да се случи.
  • 12
    3
    Възмутена
    Хората се наслушаха на лъжите ви, видяха и какви хора членуват в партията ви. Постишете се малко, срам и позор. А нагласата ви е за правителство. Ако в третия "Магнитски" има още от ГЕРБ...
  • 7
    2
    ...
    Къдравата Сю. Още една американска мошеническа проститутка в парламента. Уредена да лае по про-американската телевизия от американското посолство.
  • 10
    1
    Ммм
    Ами ще ги гази какво да ви прави като сте банда престъпници и некадърници
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари