Даниел Лорер: Президентът търси сензация, вместо да се стреми към обединение

1
Въпросът за Шенген не е въпрос за технологично следене на границата, това е въпрос на доверие, каза още той
Въпросът за Шенген не е въпрос за технологично следене на границата, това е въпрос на доверие, каза още той Видео: bTV

Въпросът за Шенген не е въпрос за технологично следене на границата, това е въпрос на доверие, каза още той

Президентът търси сензация, вместо да се стреми към обединение. Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV депутатът от „Продължаваме промяната“ Даниел Лорер.

Конституцията повелява президентът да обединява народа. Когато обаче чуваме от него цитати от тезите на партия „Възраждане“ и на Кремъл, няма как да сме обединени. И с това мисля да се огранича като коментар. Неговата роля във външната политика ще бъде силно намалена. Смятам, че това което показва и постига МС на международното поле е ясен знак, че България има силна и добра позиция по отношение на войната в Украйна“, обясни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    7
    Тоз
    Ти българин ли си май Неси .ще ядете бой ти Кирчо и другите там чивути Абе не разбрахте едно народа чува и вижда малко късно но историята нашата е такава . А Г-н Румен Радев народа е с него колкото и да го плюете .
  • 7
    6
    Стоян
    Този турски черен евреин Лорер,и той ги разбира много добре нещата,айде кьм Израел,при пустинните маймуни...бегай там,да те стрелят всеки ден,циганите
  • 1
    5
    до 2
    уааауууу, рублен ли бееее?! как го измисли това бе, ти си толкова умен че не си за тоя сайт, трябва да те пратим да коментираш в нещо по-изтънчено за умни като тебе...
  • -4
    4
    112
    Долна комунистическа сган !Само лустрацията ще ви оправи !
  • 16
    3
    Аз пък...
    Да го туря на жЕнка ти в гъза, полу-чифутин презрян!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари