Даниел Лорер: Поотделно по-трудно ще направим закъснялата промяна

1
"Партиите дължат обединение вдясно на българското общество", допълва депутатът от ПП
"Партиите дължат обединение вдясно на българското общество", допълва депутатът от ПП Видео: NOVA

"Партиите дължат обединение вдясно на българското общество", допълва депутатът от ПП

Партиите дължат обединение вдясно на българското общество, защото поотделно е по-трудно да направят промяната, която много е закъсняла. Това заяви в предаването „Събуди се” по NOVA депутатът от "Продължаваме Промяната" Даниел Лорер.

През далечната 2009 г. Европа ни каза много ясно: За да стане България свястно място за живот, за да не ги е страх хората, че ще им вземат фирмите, нивите, за да може да живеете спокойно във вашата държава, вие трябва да направите правосъдната реформа, припомни бившият министър на иновациите и растежа в кабинета „Петков”. По думите му тази реформа буксува от 2009 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    ...
    Тази Европа я гледам в устата, откак сме влезли в нейния съюз 2007-ма. Такова нещо не съм я чувал да казва: „За да стане България свястно място...“. Госпожата го раздава оракул. Малко като всеки друг политик. Само дето не започва (или завършва) всяко изречение с „вервайте ми“.
  • 7
    1
    Ееееех,
    Как пък не е поживял още малко Адолф, че да си довърши започната от него промяна!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари