Даниел Лорер: Коалиция с ГЕРБ е невъзможна

2
Историята на управлението на ГЕРБ е толкова тежка, че тя не ни позволява да направим коалиция с тях, уточни Лорер
Историята на управлението на ГЕРБ е толкова тежка, че тя не ни позволява да направим коалиция с тях, уточни Лорер

Историята на управлението на ГЕРБ е толкова тежка, че тя не ни позволява да направим коалиция с тях, уточни Лорер 

„Историята на управлението на ГЕРБ е толкова тежка, че тя не ни позволява да направим коалиция с тях“. Това каза в интервю за предаването „Тази събота“ в ефира на bTV Даниел Лорер от „Продължаваме промяната“.

Той уточни, че от ПП не вярват на представителите на ГЕРБ, защото те правят това, което им каже лидерът Бойко Борисов, а той непрекъснато си мени позициите.

„Промяната“ бе създадена, за да бъде всичко, което ГЕРБ не е. Коалиция с ГЕРБ е невъзможно не само сега, коалиции с ГЕРБ би била невъзможна и след година и след две, и след три. Тя ще стане възможна, когато те изживеят своето пречистване. Когато ГЕРБ един хубав ден се събудят и кажат: тези 12 години на България наистина можеха да изглеждат съвсем различно, с едно нормално некорумпирано управление“, допълни Лорер.

По негово мнение ГЕРБ няма да може да направи редовен кабинет с първия мандат. „Те не могат да се коалират с естествените си партньори – ДПС и „Възраждане“, с които ни свалиха предишния път“, допълни депутатът от „Продължаваме промяната“. 

Той уточни, че ПП няма да търси подкрепата на ГЕРБ за втория мандат, а ще търси подкрепа за програмата си от 16 точки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари