Даниел Лорер: Декларирал съм всичко, плащам си данъците в срок

0
Депутатът от ПП-ДБ направи първи коментар по казуса "Апартаментгейт"
Депутатът от ПП-ДБ направи първи коментар по казуса "Апартаментгейт" Снимка: Daniel Lorer / Facebook

Депутатът от ПП-ДБ направи първи коментар за имота на ул. "Чаталджа"

Депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер заяви, че е купувал и продавал всичките си имоти по пазарни цени, както и че си е плащал всички данъци в срок, предаде БГНЕС.

Неговият коментар е по повод на публикации в медиите, от които става ясно, че е продал имот на ул. „Чаталджа“ №3, където е разположена централата на партия „Продължаваме промяната“, на изключително висока цена от над 1,8 млн. лева.

В скандала беше намесено и името на финансовия министър Асен Василев. Според публикациите в медиите американски гражданин е поискал запор на неговите имоти в същата сграда заради дължима сума от над 5 милиона лева, но преди да бъде наложена мярката тези имоти са продадени.

По повод на скандала Лорер написа в социалната мрежа, че е продал своята недвижима собственост през 2023 г. по пазарни цени. Той подчертава, че цената, която е платена за нея, е висока, защото се намира в идеалния център и е напълно обзаведена.

Всичко е декларирано и съответно всички дължими данъци се плащат в срок. Заради краткият срок на притежание, тази година предстои да платя пълен данък печалба“, заяви Лорер.

Депутатът от ПП-ДБ е убеден, че проверките на институциите ще покажат, че става дума за несправедлива атака. „Ще им съдействам изцяло, след което аз ще предприема съответните действия срещу засегналите името ми“, обеща Лорер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    Русенец
    Мръсен чифут !
  • 9
    3
    Архангел Гавраил
    Много драг и богу не е драг....
  • 7
    2
    Hdhd
    Нс евреи не се вярва, само газова камера им трябва да се оправят.
  • 9
    1
    Хм,
    Те, чифутите, не са много по плащането!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари