Данаил Ковачев: По-доброто утре не е част от новогодишния подарък

2
То е въпрос единствено на нашите постъпки, каза областният управител в коледно-новогодишно обръщение към русенци
То е въпрос единствено на нашите постъпки, каза областният управител в коледно-новогодишно обръщение към русенци Снимка: Областна администрация - Русе

То е въпрос единствено на нашите постъпки, каза областният управител в коледно-новогодишно обръщение към русенци

Пожелавам Ви предстоящите празници да бъдат споделени и изпълнени с благоденствие и щастие. Дано следващата година сбъдне повече наши очаквания и надежди. Успехът обаче не идва от само себе си и затова са необходими общи усилия, с които да подобрим живота в нашия регион. Нека бъдем смирени, честни и принципни, да си дадем сметка за постигнатото и пропуснатото до момента и да сме още по-активни през идните 12 месеца“.

С тези думи областният управител на Русе Данаил Ковачев се обръща към жителите на региона в навечерието на един от най-светлите християнски празници – Рождество Христово и по случай предстоящата нова година.

Убеден съм, че можем да консолидираме усилията си за повече ползотворни дела, защото по-доброто утре не е част от новогодишния подарък, а въпрос единствено на нашите постъпки. Нека си поставяме по-високи цели и да бъдем по-отговорни в ежедневните си действия! Вярвам, че през 2024 година ще бъдем още по-сплотени и ангажирани, преодолявайки заедно всяко предизвикателство“, допълва Ковачев, като пожелава здрава и успешна нова година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Стига, малоумнико!
    Стига си се появявал! Срам дори и за това провалено правителство!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари