Да живее Борисов! Ние, обречените, те поздравяваме!

7
Хаос ли? Не. Престъпление
Хаос ли? Не. Престъпление

Хаос ли? Не. Престъпление

Най-напред се мъчехме да се запишем за ваксина. После уж избирахме. Подир това стана ясно, че има само една. И избор няма. А накрая ни спряха ваксинацията и с това, което са спазарили.

Хаос ли? Не. Престъпление.

Властта заигра с короната. Без да ѝ пука. Масовата ваксинация е блокирана. Вече няма план. Няма и да има. Процесът е компрометиран. Тепърва хората ще отказват да се ваксинират. Докато Борисов открито се замеси в търговската война между фармацевтичните компании. Нима не знаеше, че Световната здравна организация и Европейската агенция по лекарствата имаха становища да не спира ваксинацията? Знаеше! Прояви "загриженост". Предизборна. И еднолично разпореди ваксинирането да спре. Той. Който е над всички и над законите. Избяга от отговорност за мерките и съсипа масовата ваксинация. Шапки долу пред "българския модел", пише Ина Михайлова във в.Дума.

Докато отваряме и затваряме, се лашкаме между лъжи и тайни. Хаосът е пълен, а недоверието - тотално. Отивайки си, властта се опитва да угоди на кого ли не. Предизборната кампания на един лидер и неговата партия, подкрепена от лакейството на отбрани "доктори" - всички те убедени, че се справят "по най-добрия начин" - ни обрича.

Да живее Борисов!

Ние, обречените, те поздравяваме!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари