Да спасим Диди от Русе!

6

Преди няколко дни беше излъчен репортаж по БНТ 2 за нашата близка приятелка Диана Тонева.

В този репортаж беше споменато почти всичко за историята на Диди. Почти, тъй като хората, които станаха съпричастни с болката и страданието на Диди не получиха яснота как да помогне и къде да внесат своето дарение. Аз съм близка на Диди. Искам да споделя с вас колко лъчезарен и всеотдаен човек е.

Готова е винаги да помогне. Добра и всеотдайна майка. Диди е учителка по професия, наследена от нейната майка, Паска Тонева, която е научила дъщеря си да бъде като нея - строга, но справедлива към учениците си и всеотдайна като майка. Всичко до тук добре, но идва момента, когато Диди постъпва в болница за лечение с тежката диагноза левкемия и целият й свят рухва - без работа, без пари...трагедията на много други българи, болни от рак.

Историята й не е по-различна от тази на много болни хора от България, но разликата е, че тя има приятели и близки, които искат тя да оздравее и да отгледа своя син, който в момента е на 10 години, отличен математик и може би бъдещ компютърен гений. Но той има нужда от майка, която да бъде до него, да го обича за да расте спокойно.

Затова, моля да помогнете да съберем сумата, необходима за операцията на ДИДИ, да помогнем на една майка  да отгледа детето си! След тежки химиотерапии сега Диди трябва да събере 110 000 долара за да се лекува в Турция - трансплантация на костен мозък. Касички са разнесени по магазини и книжарници в гр. Русе и гр. Разград.

Дарителска кутия има в книжарница "Омега", гр. Русе на ул. "Княжеска" 31.

Открита е дарителска сметка и PayPal.

Мили хора, обръщам се с към всички, които имат възможност да помогнат на Диди! Бог да ви благослови!

Дарителска сметка: IBAN: BG45UNCR70001522882576
BIC: UNCRBGSF
PayPal: [email protected]

Страница във Фейсбук: https://www.facebook.com/%D0%94%D0%B0-%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BC-%D0%94%D0%B8%D0%B4%D0%B8-1728056530780334/?fref=ts

Група-дарителски базар: https://www.facebook.com/groups/1286709118088890/?fref=ts

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари