Да избереш партия е, като да правиш избор между холера и чума

0
Бъдете сигурни, че 90% от гласувалите за определена партия просто избират "по-малкото зло"!
Бъдете сигурни, че 90% от гласувалите за определена партия просто избират "по-малкото зло"!

"Обществото трябва да бъде организирано на съвсем различен принцип: не политически, а професионален. Ако изобщо партийните пристрастия се наричат организираност, то бъдете сигурни, че 90% от гласувалите за определена партия просто избират "по-малкото зло"! Такова предпочитание е равносилно да правиш избор между холерата и чумата, от какво да умреш!

И те не са виновни - съвсем не! Онези, които по принцип трябва да предлагат алтернативи, политиците, нямат никакъв интерес да променят, каквото и да било! А народът, който е до такава степен манипулиран и изнемощял, няма никаква сила, да се противопостави на статуквото. Това съвсем не значи, че няма алтернатива. Винаги има такава! Все повече хора осъзнават, че партиите са отживелица. Но и те, както и болшинството, се чудят, "ами какво ще правим без партии?!" Съзнанието на хората е до такава степен зомбирано, че да излязат от матрицата, за тях е невъзможно! Митовете и предразсъдъците са си свършили своето!

Но, светът се разкрепостява! Човечеството се освобождава от авторитарните представи за властта! Елитът вече не е онова, което респектираше обикновените хора! Високата им информираност "свали дрехите" на "богопомазаните"! Човекът видя, че зад фасадата, изградена с толкова усилия от продажните медии, стои пустота! Дори още по-зле... престъпност! А всяка власт се крепи на заблудата в народа, че единствено тя е достойна, да ни представлява и управлява! СЪБУДЕТЕ СЕ!"

Това сподели в социалната мрежа Ради Чухлев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари