Д-р Цветеслава Гълъбова: Определено имаме проблем с независимото поведение

1
За пример на зависимости д-р Гълъбова посочи оставката на заместник-кмета Елен Герджиков, проблемите с автомагистрала "Хемус", с ДКК, с язовирите, с ББР
За пример на зависимости д-р Гълъбова посочи оставката на заместник-кмета Елен Герджиков, проблемите с автомагистрала "Хемус", с ДКК, с язовирите, с ББР Снимка: Фейсбук

Национално самочувствие ние имаме, но че то е в криза, това е без съмнение

"Дали сме независими – тук в България се видя последните месеци, че много хора хич не са били независими. Извършени са действия от такива хора, които са проблемни, определено имаме проблем с независимото поведение…има редица примери за тежки зависимости “, каза по БНР психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова.

За пример на зависимости д-р Гълъбова посочи оставката на заместник-кмета Елен Герджиков, проблемите с автомагистрала "Хемус", с ДКК, с язовирите, с ББР.

"Това са примери за тежки зависимости, които водят до чутовна корупция, затова и ще продължаваме да бъдем най-бедната държава, а ни чака изключително тежка зима...", посочи още психиатърът, давайки за пример, че 23 на сто от хората у нас живее под прага на бедност в 21 век.

"Ние живеем в изключителна мизерия...как само живеят нашите пенсионери? Как те посрещат в администрацията, в болницата, в училището? В България "отговорните политици" стават политици, за да си оправят своите проблеми - те нямат нашите проблеми и щом ги изберем, спират да мислят за нас...", разказа д-р Гълъбова.

"За мен независимостта е огромно чувство за отговорност към всички около теб!", обобщи психиатърът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари