Д-р Николай Михайлов: Виждаме някакъв максимум на унижението

2
Управлението на сглобката е наситено с омраза и не вижда перспектива в него за постигане на съдебна реформа
Управлението на сглобката е наситено с омраза и не вижда перспектива в него за постигане на съдебна реформа Снимка: bTV

Управлението на сглобката е наситено с омраза и не вижда перспектива в него за постигане на съдебна реформа

Средствата на лицемерието в политиката са безгранични“. Така психиатърът и бивш политик д-р Николай Михайлов обясни психологията на усилието да управляваш на инат.

Той коментира още, че управлението на сглобката е наситено с омраза и не вижда перспектива в него за постигане на съдебна реформа.

Да се партнира в сложната дейност - каквото е политическото управление с партньор, който ти е не само тежко неприятен, но и чийто лидер си затворил в арест – собственоръчно, това е някакъв максимум на унижението“, допълни психиатърът по bTV.

„Евроатлантическата ценност успя да спаси хора, които са засегнати от закона „Магнитски“, които имат тежки проблеми с българското правосъдие и които са обичайните заподозрени в това, което се нарича враг номер едно на българския политически контекст – а именно корупцията по високите етажи на властта“ , каза още той.

Д-р Михайлов обясни и психологията зад участието на политиците в сглобката:

„Това съгласие на тези партии с техните лидери, да участват в така наречената сглобка – това са верноподанически, добре мотивирани, даже в някакъв смисъл себеотрицателни решения на тези хора.“

Той каза още, че опитите за юридическа реформа може да се тълкува като желание тя да бъде приватизирана за лични употреби и цели от политиците. По думите му промяна в съдебната система няма как да има, защото нямаме достатъчно мощна инстанция, която да може да се справи „енергично и законово уредено“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Какво стана с човека от Бъзън...
    Жалко за човечеца! Там нещата са трагични. “Разнася се едно съмнително сирене” , с един крайно не подходящ автомобил. Без касов апарат , без етикети , без документи в целия град! Горят се гуми и какво ли не! Най-лошото е , че тоя варварин внася и купува коне, които се убиват варварски , без разрешение и документи! Същите се транжират и правят на суджуци във “безупречната мандра “ до сиренето! Бог да прости човечеца , кои знае дали е стоял там по абсолютно своя воля, и как са се възползвали от положението му! Информацията не е тайна за хората от окръга, които знаят , че там винаги има конски суджуци, от животинки, които преди това са навързани пред “супер фермата” Иначе евро парички очевидно им е дошъл на акъла как да точат, видно от стандарта им на живот и всички апартаменти които имат! (Фермер Гюнтер)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари