Д-р Кожухаров: Благодаря на моите колеги и на пациентите, които ни се доверяват!

0
Отбелязваме международния ден на думата Благодаря
Отбелязваме международния ден на думата Благодаря Снимка: Фейсбук

11 януари е Световен ден на думата Благодаря

По този повод управителят на онкодиспансера в Русе д-р Камен Кожухаров поздрави своите колеги и пациентите на диспансера. Ето какво написа той във фейсбук страницата на Комплексния онкологичен център:

"Изказвам сърдечните си благодарности на всички колеги от Комплексния онкологичен център в Русе! Благодаря им за всеотдайността и усърдната работа, за отговорността да бъдат винаги рамо до рамо с пациентите! Живеем в динамично време, в което често девалвират морални понятия като "чест", "достойнство" и "съпричастност". Но всички от КОЦ - Русе все още ги носят дълбоко в душите си.

Благодаря и на пациентите, които всеки ден ни гласуват доверие! Пожелавам здраве, късмет и по-спокойни дни за всички!

БЛАГОДАРЯ ВИ!"

Д-р Камен Кожухаров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари