Д-р Илиев: Популистката партия "Възраждане" се изживява като новия Ботев

0
Или както ги нарече една звезда на българския рок - същите типове хора, които, ако живееха преди преди 10 ноември, бяха първи с доносите към ОФ
Или както ги нарече една звезда на българския рок - същите типове хора, които, ако живееха преди преди 10 ноември, бяха първи с доносите към ОФ Снимка: БГНЕС / Архив

Абсолютно съм убеден, че на 12 януари популистката партия "Възраждане" ще цъфне на протести с няколкостотин участници с еднотипно напечатани плакати, голяма част от присъстващите няма да знаят защо са там (синдромът "Гошев е радост")

Към тях ще можем да добавим и една малка групичка подпийнали тийнейджъри и вечно недоволни чичковци и лели (гласували последователно за Бареков и Атака на предишните избори), които щастливо ще се изживяват като новия Ботев, но които при дъждовно и студено време остават да протестират пред телевизора. 

Или както ги нарече една звезда на българския рок - същите типове хора, които, ако живееха преди преди 10 ноември, бяха първи с доносите към ОФ.

 

Д-р Аспарух Илиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    В.П.
    Не се притеснявайте за Костя Копейкин ! Той е на верижка ,защото с двата крака е при бай Ставри .Ха е мръднал ,ха е в какамангата !Затова само ще надува свирката ,носамо толкова. Па и Марешки много го обича ! Но като за начало една къща ,една кола и депутат -стига !
  • 4
    2
    един българин
    Продажници. България над всичко.
  • -1
    1
    Горе-долу
    Този доктор за всичко има мнение !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари