”Възраждане” излиза на национален протест пред НС

9
Националистите смятат, че кабинетът "Петков" се проваля във всичките си политики
Националистите смятат, че кабинетът "Петков" се проваля във всичките си политики Снимка: БГНЕС / Архив

Партия "Възраждане" излиза на национален протест пред Народното събрание с искане за незабавна оставка на правителството

Националистите смятат, че кабинетът "Петков" се проваля във всичките си политики, предаде БНР. 

Партията на Костадин Костадинов е организирала протести в София и във Варна – пред областната администрация. Според "Възраждане" в последните месеци правителството се занимавало повече с войната в Украйна, отколкото с проблемите на страната.

"Тези хора, които в момента ни управляват, няма да се спрат да докарат България дори до война с Русия. България има нужда от нови избори, веднага, на които да отидем като на референдум за бъдещето на нашата страна", заяви по-рано Костадин Костадинов, според когото нито едно от решенията на кабинета не е в интерес на българските граждани.

От "Възраждане" заявяват, че парите в държавата са свършили и това е причината постоянно да се теглят заеми.

"На практика нямаме правителство. България е без власт. И ние от "Възраждане" го обявихме това. Припомням, че започваме всекидневни протести, които ще бъдат в цялата страна, не само в София", каза преди седмица Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Тони
    Поне има смелостта да им заяви в очите че са крадци
  • -15
    4
    112
    Номер 2 ,сигурно си бил делегат на осмия конгрес на БКП ! Зави ли си Москвича, че много пече !
  • 8
    3
    Вън на чужденците управници
    Разбира се, че коменраистът от от коментар 2 е сащщник, хибрид на сащ, платен от цру! Давай, Възраждане, тези чужденци във властта в България да ги пращаме в сащ и вън от България!
  • -12
    2
    Без коментар
    вгъZраждани. По-слабоумни от тях са само поддръжниците и избирателите им!
  • -8
    1
    Забрана!!!
    Забранете ги тия идиоти! Костадинов на техен гръб, със субсидиите си направи къща-палат /имаше предаване по Нова ТВ за това/, но те, заблудените овце подскачат след него. От един такъв - Волен Сидеров се отървахме и тези ще замлъкнат...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари