Д-р Даниел Илиев: Жената, паднала в асансьорна шахта, е оцеляла по чудо

0
42-годишната Нели Иванова ще се възстановява дълго време, но вече няма опасност за живота ѝ
42-годишната Нели Иванова ще се възстановява дълго време, но вече няма опасност за живота ѝ Снимка: МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов“

42-годишната Нели Иванова ще се възстановява дълго време, но вече няма опасност за живота ѝ

Жената, която падна в асансьорна шахта в сградата, в която работи, е оцеляла по чудо.

Това заяви директорът на МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов“ д-р Даниел Илиев, цитиран от агенция "Фокус".

Инцидентът се случи през миналата седмица. 42-годишната Нели Иванова, която работи като шивачка в сграда на улица "Ален мак“ срещу частния център по хемодиализа, излязла в обедна почивка, за да си купи храна. Повикала асансьора, отворила вратата и без да погледне прекрачила. Оказало се обаче, че асансьор няма и тя пропаднала в шахтата. От случката не помни нищо.

В момента тя е настанена във великотърновската болница с тежки наранявания в областта на врата и счупен таз. Лекарите от лечебното заведение казват, че тя е постъпила в изключително тежко състояние и е цяло чудо, че не е загубила живота си.

"Била е в шок, в момента е без опасност непосредствена за живота, в стабилно състояние, но тъй като таза е счупен, има опасност за усложнение с отделителната система. Ако се развият нещата по най-благоприятния начин, т.е. минем с консервативно лечение, това лечение ще продължи минимум два месеца, т.е. няма да е никак леко“, обяснява д-р Даниел Илиев, изпълнителен директор МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов“.

По случая вече е образувано досъдебно производство. Обстоятелствата са в процес на изясняване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари