CredibleCrypto: Цената на Биткойн ще достигне 300 000 долара

0
Цената на ВТС ще достигне нов исторически връх след най-дългия мечи пазар
Цената на ВТС ще достигне нов исторически връх след най-дългия мечи пазар

Цената на ВТС ще достигне нов исторически връх след най-дългия мечи пазар

Популярен крипто анализатор прогнозира, че след халвинга цената на ВТС ще стигне до близо $300,000, а Биткойн ще пробие исторически връх през 2023 г.

Пазарните нагласи бавно се изместват към идеята, че цената на ВТС ще достигне над $100,000 през 2024 г., тъй като халвингът на Биткойн ще се случи след по-малко от година, пише CryptoDnes.bg.

Популярният анализатор, познат като “CredibleCrypto” прогнозира, че цената на ВТС ще достигне нов исторически връх през 2023 г. след най-дългия мечи пазар и го сравни с ралито на технологичните акции, наблюдавано от 2008 г. насам. Освен това той очаква, че следващото параболично повишение на фона на халвинга на Биткойн може да отведе цената на ВТС близо до $300 000.

Той каза, че параболичното настъпление обикновено се случва няколко месеца след пробив над предишните исторически върхове. Това означава, че цената на ВТС трябва да пробие над предишния АТН от близо $69 000 за параболично рали, което да отведе цената на ВТС след халвинга до близо $300,000.

Неотдавна главният изпълнителен директор на Ark Invest Кати Ууд прогнозира, че цената на Биткойн ще достигне $500 000 до 2026 г. и $1 милиона до 2030 г.

Съоснователят на BitMEX Артър Хейс прогнозира, че цената на ВТС ще достигне $100,000 до края на тази година или в началото на 2024 г. През декември той заяви, че април-май ще донесе обрат на събитията, който може да обърне цикъла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари