COVID-19 покоси журналист едва на 43 години

8
Кариерата му преминава през БТА, по-късно е главен редактор на списание „Знание“, зам.-главен редактор на списанията „Тор Gear“ и „Good Food“
Кариерата му преминава през БТА, по-късно е главен редактор на списание „Знание“, зам.-главен редактор на списанията „Тор Gear“ и „Good Food“

COVID пандемията ни отне още един колега и добър приятел.

Едва на 43-годишна възраст ни напусна спортният журналист Христо Димитров, съобщи sportal.bg.

Той е роден на 7 април, 1978 г. в Силистра.

Кариерата му преминава през БТА, по-късно е главен редактор на списание „Знание“, зам.-главен редактор на списанията „Тор Gear“ и „Good Food“.

За последно работи в АЕЦ "Козлодуй".

Опелото и прощаването с Христо Димитров ще бъде утре (сряда, 16-и февруари 2022-а година) от 11.30 часа в параклиса "Свети Пророк Илия" в жк "Дружба 2".

Поклон пред светлата му памет!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    darkaveng
    Бог да го прости и съболезнования на близките му! Но как разбраха, че SARS-CoV 19 v. 2.0 е виновен за трагичната му кончина? Или - мисирки, Сър - каквото им кажат, това и пишат!
  • 3
    1
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    А-ха! Работил в АЕЦ Козлодуй, ама иначе covid-а го отнесъл?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари