Чудя се, защо на народа му харесва да живее в абсурдна измама?

0
И докога държавата ни ще крепи основите си на далавери, рушвети, лъжи и корупция
И докога държавата ни ще крепи основите си на далавери, рушвети, лъжи и корупция

"Чудя се държавата ни докога ще крепи основите си на далавери, рушвети, лъжи и корупция. Не по-малко се чудя, защо на народа му харесва да живее в абсурдна измама, в тотална илюзия на демократичен диалог, в която обществените и политическите отношения се държат на опасни въжени линии, които могат да рухнат скоро и да разрушат всичко, за което поколения са работили.

Колко ли комплексирани и нямали нищо в семейството си трябва да са тези, които не спират да развъждат деструктивни и разяждащи обществения организъм процеси. Нищо духовно не са имали. И майките, и бащите им нищо не са им дали. Направи ли са ги тенекиени и бездушни хора, без корен! Научили са ги да оцеляват на гърба на честните и почтените. Научили са се да трупат богатства от залъка на чистите хора, които пълнят обществения портфейл.

Това ще се промени обаче! И съм сигурна, че оцеляването им в новата среда на правови принципи и изискуема справедливост ще им е много, много трудно! Официалното държавно обединение, познато като България, е направено от мъдри и знаещи държавници преди повече от хилядолетие! В момента наблюдаваме процеси на разграждане на държавността! Колко още ще участвате в това?"

Автор: Цвета Кирилова, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари