Имам усещането, че една шайка се гаври с народа си

7
Обективно погледнато Бойко може да е лъже$, мутра, рекетьор, интригант и крадец в милиарди, може да загроби държавата и да съсипе бъдещето ѝ, АМА ПОНЕ НЕ Е КАНАДЕЦ!
Обективно погледнато Бойко може да е лъже$, мутра, рекетьор, интригант и крадец в милиарди, може да загроби държавата и да съсипе бъдещето ѝ, АМА ПОНЕ НЕ Е КАНАДЕЦ! Снимка: Dunavmost, архив

Аз вярвам че решението на КС е правно издържано. Вярвам, че законът е над всичко и важи за всички. Имам усещането обаче, че у нас правосъдие няма?!

Това си е мой проблем. Че една шайка се гаври с народа си?! Не, това усещане е субективно. Също като усещането за корупция. Защото такава обективно няма. Имам усещането, че бившият премиер на България, който се кани да се завърне, е отвратителен пример за корупция по високите етажи на властта? Не, и това е субективно усещане, защото няма кой да разследва кюлчетата и пачките. Обективно погледнато Бойко може да е лъже$, мутра, рекетьор, интригант и крадец в милиарди, може да загроби държавата и да съсипе бъдещето ѝ, АМА ПОНЕ НЕ Е КАНАДЕЦ!

Въобще много неприятни усещания ми се натрупаха две седмици преди изборите. Единственото ми приятно усещане е, че имам президент, за когото да гласувам. Достоен, неподкупен, отдаден на народа си.

Ааа и още едно неприятно усещане имам. Ако Лозан Панов продължи да хленчи и мрънка, да изглежда все така жалък и тежко неадекватен и да иска импийчмънт на Румен Радев, а ДБ продължат с тази безгръбначна патетична кампания … имам неприятното усещане, че може и да се простя с голямата си любов Христо Иванов.

В крайна сметка всичко е въпрос на усещане. Обективно погледнато.

Ирина Асьова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари