Четвърти ден за украинските бежанци в Слънчев бряг няма предвидена храна

4
За това алармираха представители на доброволчески организации
За това алармираха представители на доброволчески организации Видео: NOVA

За това алармираха представители на доброволчески организации

Четвърти ден украинските бежанци, настанени в държавните бази в „Слънчев бряг”, са без храна, предава NOVA. За това алармираха представители на доброволчески организации, на които се налага да правят благотворителни акции за събиране на пари за продукти.

Причината е, че новите условия в програмата за подкрепа на украинските бежанци подсигуряват подслона им, но не и изхранването на бежанците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    123
    ДА ГО ДУХАТ НЕМИТ ! КАКЪВТО ВПРОЧЕМ СА СВИКНАЛИ ДА ГО ДУХАТ В РОДНАТА СИ МИЗЕРИЯ. А СЕГА С ЛИПСАТА НА ТОК И ВОДА И ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ СЪНАРОДНИЦИТЕ ИМ ЩЕ СВИКНАТ ДА ГО ДУХАТ В СЕЩИЯТ ВИД. ИЗОБЩО НЕ МИ ДРЕМЕ. КИРО КАНАДЕЦА ДА ЗАДЕЛЯ ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ И ДА ОТИВА ДА ГИ ХРАНИ. НАЛИ УЖ НА НАРОДА ПОМАГА ПРИ БЕДСТВИЯ.
  • 7
    8
    робин худ
    Никой не им е длъжен от колко време са в България да си бяха намерили работа ,а мъжете трябваше да ги събличат на границата и който имаше татуси на нациските им организаций Банеровците и тем подобни обратно към украйна не търсят майната си тук И НЕЗАБРАВЯЙТЕ МИЖАВИТЕ ПЕНСИЙ НА НАШИТЕ МАЙКИ И БАЩИ ТЕ КОЛКО ПОЛУЧАВАТ И КОЛКО ПОЛУЧАВАТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БЕЖАНЦИ НИКОЙ НА НИКОГО НЕ Е ДЛЪЖЕН КАТО НЕ ИМ ИЗНАСЯ ОБРАТНО КЪМ УКРАЙНА
  • -14
    7
    до 4
    Аз дезертьори не съм видял, днес като излязох до магазина видях в ценъра на Русе един "луксозен" според някои хора джип киа соренто модел 2012та с украинска регистрация, една жена, една баба, две деца. Тия с "луксозните" джипове на които завиждаш, отдавна са в Западна Европа, и там им плащат, не им плащаш ти, с твоите нищожни данъци, произлизащи от нищожната ти и безмислена работа. Помияр.
  • -11
    6
    до 5
    Ама преди това си ходил на манифестации и си се радвал на партията-майка, нали бе, цървул? Умри сега, пада ти се.
  • 12
    5
    ТЕЛКА
    27 години осигуровки с II-ра категория труд. Пенсията ми със социалните добавки е малко под 400 лева. Днес не закусвах. Обядвах преди малко. Едно варено яйце и препечена филийка. Има повече от две седмици до пенсията. Има ли възможност да получа украинско гражданство? Поне тока за 30 лева месечно да поемат. Не се отоплявам.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари