Четирима са обвинени за изнасилване в Раднево

4
Двама от задържаните са 16-годишни
Двама от задържаните са 16-годишни

Двама от задържаните са 16-годишни

Районна прокуратура - Стара Загора привлече като обвиняеми четирима души, сред които двама непълнолетни на 16 години за блудство и изнасилване на 49-годишна жена в Раднево. Мъжете са на 38 и на 31 години. Те са употребили сила и са извършили деянието в съучастие с цел да удовлетворят половото си желание.

Срещу четиримата е повдигнато и второ обвинение - за това, че са се съвкупили с лице от женски пол, като са я принудили към това със сила и деянието е извършено от повече от две лица, съобщават от прокуратурата.

Единият от задържаните е осъждан. С постановление на наблюдаващия прокурор двамата пълнолетни са задържани за срок до 72 часа. Спрямо непълнолетните обвиняеми е определена мярка "под надзора на инспектор от Детска педагогическа стая“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    да
    С мангалите единственото работещо решение е предложеното от чичко Адолф.
  • -3
    4
    Осман Седесаров
    Голяма работа. Една хубаво наебана гяурка повече. Свиквайте. Ние кафевите също имаме права. И ние идкаме да ебем. И да пием искаме. И да ядем. Ще давате, иначе лошо. Ний сме малко луди.
  • 1
    3
    Чарлз Дарвин
    Ей само свръх опасвите нелегалните мигранти са ги подучили да го направят! Или може би са нелегални мигранти и нарочно не го казвате!!!
  • 9
    2
    Расист
    Етносът го знаем какъв е на тези изверги: Мангали !!!
  • 12
    1
    Балканеца
    Някой новинарски сайт ще си позволи ли да напише, че въпросните боклуци са м@нгали, или ляво-либералната им същност не го позволява?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари