Четирима са задържани след заплахи за убийство

0
Прокуратурата ще внесе мярка за неотклонение „задържане под стража“
Прокуратурата ще внесе мярка за неотклонение „задържане под стража“

Прокуратурата ще внесе мярка за неотклонение „задържане под стража“

На 13 март 2024 г. А.А. е внесъл в Окръжна прокуратура - Пловдив жалба за това, че четири лица заплашват него и внука му със саморазправа, включително и с убийство. Той е съобщил, че на 4 март 2024 г. в град Пловдив, на ул. „Ландос“, по внука му е стреляно от движещ се автомобил. Предприети са незабавни действия от служители на отдел „Криминална полиция“ към ОД на МВР - Пловдив по изясняване на изнесените факти в жалбата, съобщават от прокуратурата.

На 13 март 2024 г. вечерта са задържани 8 лица в град Пловдив, в района на Железния мост, до Околовръстното шосе. Трима от тях са подготвяли разправа с А.А. и внука му, а останалите са имали функцията на наблюдатели – отцепка. По досъдебното производство на Окръжна прокуратура-Пловдив спрямо тримата, сочени като извършители, е повдигнато обвинение за приготовление към убийство и закани с убийство, а спрямо четвърти за опит за убийство на внука на А.А.

Четиримата обвиняеми са задържани за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура - Пловдив да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонениезадържане под стража“ спрямо тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари