Четирима българи загинаха на фронта в Украйна

2
Четирима бесарабски българи от Болградски район загинаха на фронта през месец юни
Четирима бесарабски българи от Болградски район загинаха на фронта през месец юни

Четирима бесарабски българи от Болградски район загинаха на фронта през месец юни

За това се съобщава на сайта на Болградската районна държавна администрация, предаде БТА.

Полковник Александър Макаев от град Болград е българин по майчина линия. От 2006 до 2020 г. той заема различни длъжности като следовател във военната прокуратура на Одеския гарнизон на южния регион на Украйна. През 2020 г. полковник Макаев оглавява отдел за гражданско-военно сътрудничество на Одеското командване "Юг".

Александър Абажи от гр. Болград е военнослужещ в морското поделение. Четиридесет и четиригодишният българин от гр. Болград загива по време на бойна задача в Донецка област.

Българинът Дмитрий Димчев от с. Теплица е войник от десантните войски на украинската армия. Загива на фронта на 28 години.

Иван Димитров е военнослужещ в десантните войски на въоръжените сили на Украйна. Губи живота си на 40-годишна възраст в Донецка област по време на изпълнение на бойна задача.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    .!. за 1
    +$0.05
  • 0
    6
    Ясен
    Браво!
  • 24
    5
    USA / UA
    Искам да прочета радостната вест, че оная долна свиня Тагарев, заедно със сина, са с пръснати черепи от братски руски куршуми, докато са защитавали американските интереси в усрайна! Обещавам да платя погребенията и на двамата от собствения си джоб! Дори от „скръб“ ще им пусна руския химн, за да се разплача от радост!
  • 20
    4
    Хуй за усрайна
    Усраинската хохла от коментар едно реве, че кръв и сперма от гъзъ и тече! Що не си на фронта бе усраински боклук?????
  • 22
    3
    Анонимен
    Бог да ги прости. Със сигурност има и загинали българи от руска страна, но това няма да ви го напишат. Информацията се поднася избирателно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари