Четири русенки ще дебютират в турнир по тенис на маса в Русе

9
Надпреварата започва от 10:00 часа в събота, като входът за всички фенове на тениса на маса е свободен
Надпреварата започва от 10:00 часа в събота, като входът за всички фенове на тениса на маса е свободен Снимка: Facebook / СКТМ „Дунав“

Турнирът започва от 10:00 часа в събота, като входът за всички фенове на тениса на маса е свободен

Четири русенки ще дебютират при жените в тениса на маса тази събота, съобщават от СКТМ "Дунав".

СКТМ "Дунав" посреща състезатели от Северна България за надпреварата в Русе. Женският отбор на СКТМ "Дунав" - Русе ще дебютира в "Б" група. След шестгодишно прекъсване любителите на тениса на маса ще могат да видят русенки на 11.11. в спортната зала на улица "Щип" 4.

В надпреварата ще вземат участие Анита Петкова /15 г./, Елица Аспарухова /15 г./, Дзиаин Ванг /14 г./ и Лила Лъвчиева /14 г./, които тренират при Петър Петров и Стефан Лъвчиев. Тимът на СКТМ "Дунав" - Русе ще се състезава с тенисистките на "Варна 2015", "Светкавица" /Търговище/ и "Янтра" /Полски Тръмбеш/.

Надпреварата започва от 10:00 часа в събота. Входът за всички фенове на тениса на маса е свободен. Мачовете ще се предават на живо на страницата на русенския клуб във Facebook.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари