Четири храма осъмнаха поругани в деня на будителя!

2
Това е реалността в Русенско уважаеми управници, това е реалното ни духовно, интелектуално и човешко състояние, а не гръмките речи за будителство!
Това е реалността в Русенско уважаеми управници, това е реалното ни духовно, интелектуално и човешко състояние, а не гръмките речи за будителство!

Денят на народните будители...Дали да ви честитя празника приятели, управници, граждани и жители на селата?

Знаете ли как осъмнахме днес - в деня на народните будители?! Четири храма са поругани - разбити, обрани... Храм Свети Йоан Рилски - село Острица, храм Въведение на Пресвета Богородица - село Каран Върбовка, храм Свето Успение Богородично - село Кацелово, храм Свети Димитър село Пепелина!!!

Ето това е реалността уважаеми, това е реално ни духовно, интелектуално и човешко състояние, а не гръмките речи за будителство!!!

Знаете ли защо се случва това?! От безхаберие, от липса на ценности, от факта че сме християни само защото в бебешка възраст някой ни е кръстил...защото се кръщаваме за ЗДРАВЕ а не за да се съединим с Христос, от факта че в селата живеят само възрастни хора и няма кой да подържа храмовете! Още много имам да кажа но...

Честит ви празник българи, честит и на нас...ето ви го величието на българската нация...минало...забравено...няма да призова да се събудим защото зная че ще тежкият безпаметен сън ще продължи....!!!

Мира Бонжева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари