Честита първа пролет от Пенсионерски клуб „Липник“

2

Честването с танци и музика събра много възрастни хора

Пенсионерски клуб „Липник“ в село Николово отпразнува днес първа пролет. Честването с танци и музика събра много възрастни хора. На събитието присъства и заместник-кметът Енчо Енчев.

Вие успявате да съхраните младежкия си дух с десетките инициативи на вашия клуб”, поздрави ги заместник-кметът.

Той пожела на членовете на клуба с председател Тодор Паламарков да продължават да предават на поколенията своя пример и традиции и да създават атмосфера на приятелство и съпричастност.

През февруари бе решено сградата, в която се помещават Пенсионерски клуб „Липник“ и Мотоклуб „Ропотамо“, да бъде ремонтирана. В момента върви процес по изготвяне на количествено-стойностни сметки, като реновацията ще се извърши от Община Русе при подходящи атмосферни условия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Не е за вярване
    Господин Бренчо защо го няма на събитието? Та това са неговите 17 избиратели наесен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари