"Червената шапчица" ще зарадва децата в кукления театър в Русе

3
Най-новата премиера на русенския куклен театър - „Червената шапчица”, е днес от 18:00 часа
Най-новата премиера на русенския куклен театър - „Червената шапчица”, е днес от 18:00 часа Снимка: Facebook / Държавен куклен театър - Русе

Най-новата премиера на русенския куклен театър - „Червената шапчица”, е днес от 18:00 часа

Русенският куклен театър ще представи днес най-новата си премиера – „Червената шапчица”. Една от най-обичаните приказки за всички времена, по Шарл Перо, ще заживее на сцената в Русе.

Оказва се, че първите стъпки на Кукления театър в Русе са направени именно с представлението „Червената шапчица”, през далечната 1955 година. След 68 години тя отново ще привлича деца и родители, разбира се, в по-съвременен вариант, но без отклонение от класическия сюжет.

Драматизацията и режисурата са на Валентин Владимиров – Валяка, сценографията и куклите на Георги и Таня Пасеви, а музиката на Станимир Иванов. Участват: Ивета Маринова, Радинела Тотева и Христина Стоянова.

Билети могат да бъдат закупени онлайн, както и на касата в Държавен куклен театър Русе. За резервации и информация: 082/ 835 804

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари