Черно море взе още жертви

0
От полицията съобщиха, че четирима души са загубили живота си в морето по Южното Черноморие за по-малко от 24 часа
От полицията съобщиха, че четирима души са загубили живота си в морето по Южното Черноморие за по-малко от 24 часа

От полицията съобщиха, че четирима души са загубили живота си в морето по Южното Черноморие за по-малко от 24 часа

Мъжът влязъл да спаси дете в морето на плаж "Харманите", което се давело. Спасителите скочили във водата веднага след него и извадили детето, но оставили мъжа, който започнал да вика за помощ след няколко мига. Спасителите влезли на помощ, но бурното море не прощава на никого, предава Дарик.

Врачанинът бил изваден на сушата от спасителите, но бил в тежко състояние.

Опитите да бъде върнат към живота били неуспешни. Според очевидци, линейката пристигнала със закъснение, което довело до загубата на живота на 42-годишния мъж.

По информация на говорителя на Областната дирекция не МВР в Бургас Цветелина Рандева, сигналът за инцидента на плажа е получен около 12:30 часа.

Мъжът е бил изваден от водата в тежко състояние, но въпреки извършените реанимационни дейности, той е починал, уточни Рандева. Тялото му е откарано за аутопсия в Отделение “Съдебна медицина” към УМБАЛ-Бургас.

От полицията съобщиха, че четирима души са загубили живота си в морето по Южното Черноморие за по-малко от 24 часа. До края на вчерашния ден са регистрирани още два трагични инцидента.

Властите отново призовават туристите за внимание. Днес 27 юли 2023 г., вълнението на морето е между два и три бала, а на голямата част от плажовете по Южното Черноморие предупредителният флаг на спасителните постове е червен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари