Черната Златка стана за смях във Фейсбук

0
Плеймейтката "роди" откровено глупав пост, който й докара гневни коментари
Плеймейтката "роди" откровено глупав пост, който й докара гневни коментари

Черната Златка пак стана за смях.

Напъните й да стане обществено значима личност и този път удариха на камък, защото се захвана да брани фолк певеца Константин и неговата дискотека "Плаза", която се оказа вертеп с ВИП стая за шмъркане на кокаин и секс на екс.

Черната Златка избълва глуповат пост във Фейсбук, който разбуни духовете и й навлече куп гневни коментари.



Ето какво написа един от възмутените хора до HotArena: 

"Здравейте, попаднах това във Фейсбук, което много ме шокира, а именно ,че Златка, която все се бори за нещо, зачита дилърите и дрогата. От снимката се вижда как не се интересува за хората, или по точно толерира продаването на дрога в дискотеките на децата . Е браво, най-накрая се изясни що за стока е с нейните каузи, с които все се хвалеше. Или се е побъркала, или е станала по-тъпа, преценете сами. И се замислете това ли е най трагичната новина , а именно дрогата".

Това не единственото мнение, което не подкрепя Димитрова. Неин приятел написа на стената й, че новината и акцията са много важни.

„Трябва да се води тотална война с дрогата и това касае всички. И не е възможно Коцето да не знае какво става. Което говори, че дори да не продава, то ги толерира, а това означава, че му плащат“, пише той.

Източник: HotArena.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари