Черната Златка: Бебето идва!

0
Няма да показвам бебето, искам да бъда добра майка, заяви плейметката
Няма да показвам бебето, искам да бъда добра майка, заяви плейметката Снимка: Hotnews.bg

Златка Димитрова очаква своята първа рожба всеки момент.

 

В близките дни плеймейтката ще дари приятеля си Мирослав със син, който двамата твърдо са решили да носи името на бащата.

За предродилните емоции, бебешките партита и "ВИП брадър" четете в следващите редове, сподели България днес.

- Злати, здравей. Как се реши на бебешко парти за бъдещия ти син, преди да се е родил?

- Мои приятелки ми предложиха да го направя. Това е американски празник, който е традиция за тях. Но постепенно започна да настъпва и като традиция в България. Това е нещо като "добре дошло" за бебенцето. Прави се, когато влезеш в деветия месец. Събрах най-близките си приятелки. На масата, която е за бебето, имаше само сладки неща. И, разбира се, торта, надписана с името на бебето - Миро.

- Как мина?

- Беше много хубаво. Направиха ми много хубава изненада. Накараха ме да сменя памперс на изцапано бебешко дупе. Написаха ми много мили пожелания за бъдещото бебенце. Получих много подаръци, най-вече дрешки. Имаше и възглавнички. Аз пък им направих по едно малко ангелче като подаръче. Не съм канила известни хора само защото така трябва и е модерно. Много жени канят свои "приятелки", само за да се гърми и пише след това. Моите приятелки са съвсем обикновени момичета. Чувствам се комфортно и весело с тях.

- Кога е терминът ти?

- Още малко остава, само няколко дни. Има термин, но не го казвам никъде. Не искам да стигне до хората, защото не всички гледат с добро око и добри чувства. Искам да спестя тази информация. Знаят само най-близките ми хора - Миро, майка ми, сестра ми и 2-3 приятелки. Всичко съм приготвила, готово е. Само него чакаме. Надявам се всичко да мине нормално.

- Владее ли те предродилна треска?

- Да, разбира се. Притеснявам се, защото предишния път не се почувствах добре от спиналната упойка. Сега си избрах друг анестезиолог на секциото. Очаквам едно живо и здраво човече. Предишния път не се получи. Може би струпването на негативни и тъжни емоции по някакъв начин са ми подействали по време на самото раждане. Не искам да се връщам назад.

- Отново ли ще се подложиш на секцио?

- Да, няма как да бъде по нормален път, предния път раждах със секцио и сега ще бъде така. Няма как да не се притеснявам, все пак това е операция. Ще бъде пак същият екип, който ме изражда и преди. Това ме кара да бъда малко по-спокойна.

- Миро ще присъства ли на раждането?

- Не, искам да му го спестя. Не знам дали ще може да издържи на гледката, която няма да е за хора със слаби сърца. Не сме го коментирали. Ще му го покажат като се роди, живот и здраве. Така че не е нужно да присъства.

- Идването на бял свят на бебето ще бъде ли записано?

- Не, отказах се. Това е много личен момент и все едно че продавам детето си.

- Ще публикуваш ли снимки на бебето?

- Не, със сигурност няма. Ще гледам да го запазя, доколкото е възможно, поне в началото.

- Кой ще ти помага в отглеждането му?

- Майка ми най-вече. Ако имам нужда, ще взема жена, която да ми помага, но детегледачка със сигурност няма да наема. Сестра ми няма да може. Тя си е в Бургас и има своите ангажименти - съпруг, две деца, две кучета.

- Вярваш ли в себе си?

- Да, спокойна се чувствам. Надявам се да бъда добра майка. Приятелките ми казват, че ще се справя добре. Мога да кажа, че имам малък опит с децата на сестра ми, за отглеждането на които съм помагала.

- Миро тръпне ли в очакване?

- Той е от мъжете, които крият емоциите си като цяло. По-обран е. Спокоен е, но няма как вътрешно да не се вълнува й той. Не ме оставя изобщо сама. Гледа, като пътува, да се върне навреме. Наглася си работата според мен и иска постоянно да бъде покрай мен.

- На какво ще учиш сина си и как ще го възпиташ?

- Като всяка една майка искам да му дам най-доброто възпитание. Да бъде добро дете. Смятам, че децата сами избират пътя, по който да тръгнат. Ние можем само да ги насочваме. И аз се надявам да избере най-добрия и правилен път за него. Ще дам всичко от себе си.

- Някои родители учат децата да са егоисти, други - да помагат. Ти какъв път ще избереш?

- Факт е, че повечето родители учат децата си да бъдат егоисти. Да им казват: "Мисли за себе си, ти си по-важен". Аз няма да го уча така, защото не ми харесва. Самата аз не съм егоист и съм свикнала да обгрижвам хората около себе си. Ще се опитам да предам тази черта от характера си на него. Миро също е всеотдаен човек, който обича да помага. Затова съм сигурна, че детето ще наследи тази черта дори и без да го възпитаваме така.


- Гледаш ли "ВИП брадър"? Имаш ли си фаворит?

- Не виждам потенциален победител. Иначе най-големият ВИП е Вальо Михов. Страхотно отношение, човек над нещата, готин и широко скроен. Страшно много ми харесва. Той е персонаж, с който спокойно можеш всичко да си споделяш. Не се изхвърля, приема всяка мисия както трябва. Няма излишни действия и прегръдки при него. Няма задкулисие. В началото бях впечатлена от Жана, но бързо се разочаровах. Много фриволно поведение, прекалено мъжка ми идва, има много остър език. Не е свикнала да прави компромиси и да казва извинявай. Или да си премълчава за някои неща, защото е хубаво да се прави. Адски съм разочарована и от Деси Цонева.

- Защо?

- Не я познавам лично, но маниерите и държанието й са непонятни за мен на базата на това, което й се случи, преди да влезе в къщата, със загубата на нейния баща. Не намирам място в къщата за Глория. Тя е безизвестна, а това е ДВИП брадърУ. Досега никога не бях я виждала, както Борислав и актьорът Христо Живков, който влезе последен. Има отрицателен образ, много крайно се изразява. Нека не забравя, че това е състезание за характери. Но гледам ДВИП брадърУ всяка вечер, това ми е любимото риалити. Страхотен експеримент, през който минах успешно и се научих на доста неща. Сега не знам кой е фаворит, макар че миналата година предполагах, че ще е Ернестина. Не знам защо се получи накрая така, че избраха този самозванец Джино. На мен той лично не ми харесва.

- Какво мислиш за Емануела?

- Харесва ми. Съвсем естествена е и себе си. Обърнаха се срещу нея, защото според мен има завист. Тя е една от най-известните в къщата, няма какво да си кривим душата. Ако съм в къщата, ще комуникирам с нея, Надя, Ирина, Ути и Вальо Михов.

- Ами Рени и Лили Вучкова?

- Рени сякаш стои отстрани и се пази. Мълчи и не говори. Тя също е завистлива спрямо Емануела. Все пак са колежки и не е хубаво. Не ми допада и не е моят образ. А Лили я виждам като втория Къци. Гони я постоянно хипохондрия, постоянно се оплаква, а й се дава специална храна. А вътре трябва да си равен и да се съобразяваш. Особено когато има мисия.

- Ето, че Миглена отказа да бъде кученце.

- Миглена е егоист. Това, че е била водеща на телевизионно предаване, не я прави по-голяма. Може би самата тя има много труден характер. Ненапразно има толкова много бракове и неосъществени връзки. Не ми хареса реакцията и на Глория, която не успя да се чуе с приятеля й. Стигна се до там тя да й слага разхлабително в мюслито. Това е абсолютно тъпо, просто и ограничено.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари