Полицай: Ко снимаш ве, педал? Ще ти е*а майката!

2
Момче, беше напсувано от полицай, защото дръзнало да снима пожар!
Момче, беше напсувано от полицай, защото дръзнало да снима пожар! Видео: К.Марков

Ченге от спецотряда „Сигма“ във Варна псува като каруцар младеж пред приятелката му.

Прегрешението на момчето – снимало пожар в парка на кв. „Аспарухово“ и простакът в униформа Каменски се притеснил, че на кадрите има и неговата височайша фигура, алармира BIG5.

Ето какво публикува във "Фейсбук" пострадалия – Красен Марков:

До: ИНСПЕКТОРАТА НА ‪‎МВР‬ РПУ-гр. ‪Варна

На 17.07.2016г. в 19:30 часа минавах с приятелката ми по бул. "1-ви Май" с личният й автомобил и с мобилния си телефон започнах да заснемам пожара, който беше избухнал в парка на кв. Аспарухово, гр. Варна. Виждайки ме че снимам, Каменски, полицай Сигма от гр. Варна се отнесе към мен грубо, в нарушение на професионалните си задължения, използвайки нецензурни думи, а именно: "Ко снимаш ве, педал? Щи ти еба майката".

След около 3 минути, същият полицай шофираше мотора в еднопосочна улица в насрещното движение срещу мен и ме спря за проверка до плажната алея на кв. Аспарухово, гр. Варна, като ми заяви, че изисква личната ми карта, за да не публикувам записа в социалните мрежи или медиите. Свидетел на станалото е моята приятелка.

Моля да извършите проверка дали поведението на служителя на полицията е съобразено със законите и етичният кодекс, регламентиращ дейността на служителите на МВР.

С УВАЖЕНИЕ: Красен Марков

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари