Челна катастрофа на пътя Кюстендил - София

1

Млада жена е в тежко състояние след инцидента

Тежка катастрофа е станала на пътя КюстендилСофия, малко след отклонението за село Коняво, предаде репортер на агенция "Фокус".

Сблъскали са се челно два леки автомобила.

Млада жена е в тежко състояние след катастрофата. По данни на Центъра за спешна медицинска помощ към момента са обработени четирима от най-тежко пострадалите. Сред тях е жена на 23 години. Тя е с черепно-мозъчна травма и много фрактури. Приведена е в реанимация.

Другите имат съчетани травми, нараняванията са по крайници и гръден кош. Всички са настанени в болницата в Кюстендил, работата на медицинските екипи продължава.

От всяка от колите са пострадали по трима души. В единия автомобил е имало 9-годишно дете.

В едната кола, която е с пернишка регистрация, са пътували 23-годишната жена и две възрастни жени. Във втората кола са били детето и неговите родители. Тя е със софийска регистрация.

На мястото на инцидента има полицейски екипи, криминалистична лаборатория и екип на Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението“. Екипът на противопожарната служба е оказал съдействие при изваждането на част от пострадалите от автомобилите.

Нанесени са сериозни щети на превозните средства. Движението в участъка се регулира от пътни полицаи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари