Челна катастрофа на неопесъчен път в Рила

0
Причина за пътният инцидент е навлизане в насрещната лента в завой и хлъзгав път
Причина за пътният инцидент е навлизане в насрещната лента в завой и хлъзгав път

Причина за пътният инцидент е навлизане в насрещната лента в завой и хлъзгав път

Един човек е пострадал след челен удар в град Рила. Към 11:30 часа на изхода на града в посока Рилския манастир се удрят челно лек автомобил и джип.

Пътният инцидент става на заскрежен, но неопесъчен участък. Пострадалият е транспортиран за болницата в Благоевград, няма опасност за живота му, предаде NOVA.

Причина за пътният инцидент е навлизане в насрещната лента в завой и хлъзгав път. За опесъчаването на пътя в рамките на града би трябвало да се грижи общината.

Движението в участъка бе възстановено към 13:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Спас
    Шофьорът на Мерцедеса е любовника на игумена на рилският манастир епископ Евлоги .Двамата от години живеят на семейни начала в манастира.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари