Частните влакове-бомби на Булмаркет кръстосват България!

1
Безработен грък с офшорка, върти най-опасните товари у нас
Безработен грък с офшорка, върти най-опасните товари у нас

Девоенизирането и раздържавяването на БДЖ и влизането в жп транспорта на алчните частни монополи е потенциални множество смъртоносни катастрофи, като настоящата в мълкото китно села гара Хитрино.

Истински късмет е, че подобна катастрофа не стана в голям български град много по гъсто населен, през които наши големи градове жп линиите ги пресичат централно Както липсата на наборна гранична войска, така и девоенизирането на бившото ЖП, лъснаха, като катастрофален проблем пред държавността на 1300 годишната ни България, пише Podoko.eu.

Липсата на държавност в която, бивш пишман охранител е министър председател и назначава социоложка за шеф на полицията, а фалшив земеделец за военен министър и хора без дипломи за висши държавни служители вече му писва на българския все още мислещ народ.

Изминалите президентски избори показаха, че народа няма да търпи повече всякакви магарета с които го натоварват политическите партии и играчи през тези разрушителни 27 години.

И докога всички тайни специални служби, ще проспиват как един безработен кипърски грък с офшорка, върти най-опасните товари в жп превозите на България ,без да носи никой отговорност за това.

Източник: podoko.eu
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари