Част от новия скейт парк в Русе вече е готова

4
Боулът е изграден и се тества за гладкост, неравности и усещане на извивките
Боулът е изграден и се тества за гладкост, неравности и усещане на извивките Видео: Русе Медиа

Боулът е изграден и се тества за гладкост, неравности и усещане на извивките

Първата част от новия скейт парк в Русе вече е готова. Боулът е изграден и се тества за гладкост, неравности и усещане на извивките, каза Радни Станчев, който е ангажиран с проекта.

За момента сме много доволни, боулът е много бърз, много гладък, много добре се получи. Това е най-сложният и най-големият модул. Той изисква много време, доста усилия и, бих казал, доста ентусиазъм, за да стане. Но след като той вече като е готов, другите неща вече ще са по-лесни“, заяви Радни Станчев, предаде Русе Медиа.

Предстои работа по другите секции, които са стрийт и пъмптрак. Използва се железобетон според стандарта на всички световни скейтпаркове, за да може съоръжението да издържи минимум 15-20 години.

Проектът в Парка на младежта има известно забавяне, но изпълнителите са оптимисти. „Причините са много – почвата, изграждането на канализация и реконструирането на старата, полагането на кабели за осветление, което го няма в много от другите скейтпаркове, но тук искаме да направим всичко както трябва. Смятам, че засега се движим добре“, каза още Радни Станчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Анастасия
    Евалла! Две години тъпото съоръжение се строи...за такъв срок хората по света строят...чудеса. Но въпросът ми е: ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА СЕ БЕТОНИРА И ТОЗИ ТЕРЕН ОТ НАШИЯ ПАРК?
  • -1
    5
    Чучка
    Мамицата ви и дебили, кот и да се направи сте недоволни. Думкайте се отзад, чакали.
  • 7
    4
    Зарко
    Кисела боза и чиста предизборна лъжа е тази пенчова скеит площадка. Преди година трябваше да бъде завършена по график, а от месеци нищо не се прави. Двама циганина стоят за цвят и присъствие, констатират хората които се разхождат из парка.
  • 4
    3
    Скейтър
    Наркоманите ще си трошат кратуните и главите денонощно! Това да се напълни със сняг вода и кал спешно!
  • 15
    2
    mischi
    То хубаво, ама не е зле покрай спорта младите да се захванат и с образованието си, вместо да драскат неграмотни графити! Много хора нямат какво да правят и от скука поразничат!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари