Част от булевард "Липник" ще бъде затворен през уикенда

0
Променя се маршрутът на градските автобусни и тролейбусни линии с номера 2, 12, 13, 15, 16, 18, 21 и 33, както и междуселищните линии
Променя се маршрутът на градските автобусни и тролейбусни линии с номера 2, 12, 13, 15, 16, 18, 21 и 33, както и междуселищните линии Снимка: Луиза Лазарова, БНР

Заради преасфалтиране, част от булевард "Липник" ще бъде затворен за движение, съобщиха от общината

Община Русе информира водачите на МПС, че от 28.5. до 29.5. включително се затваря за движение на МПС бул. „Липник“ в района на кръстовището с ул. „Братислава“ (кръстовище МОЛ-Русе), във връзка с изпълнението на обект: „Рехабилитация на бул. „Липник“ от кръгово кръстовище при бул. „Цар Освободител“ до кръгово кръстовище на КАТ, гр. Русе“.

Движението на МПС следва да се осъществява по обходни маршрут, както следва:

1.      При движение от кръговото кръстовище на бул. „Цар Освободител“ с бул. „Липник“ в посока КАТ, по ул. „Никола Петков“, ул. „Потсдам“ и по ул. „Иван Ведър“ към бул. „Липник“, както и по ул. „Котовск“, ул. „Рига“, ул. „Яна войвода“ и по ул. „Райна княгиня“ към бул. „Липник“;

2.      В обратна посока от посока КАТ към кръговото кръстовище на бул. „Липник“ с бул. „Цар Освободител“, по ул. „Иван Ведър“, ул. „Потсдам“ и по ул. „Никола Петков“ към бул. „Липник“;

3.      Градските автобусни и тролейбусни линии с №№2, 12, 13, 15, 16, 18, 21 и 33, както и междуселищните линии, от кръстовището на „Олимп“ ще се движат в посока КАТ по ул. „Никола Петков“, ул. „Потсдам“ и по ул. „Иван Ведър“ към бул. „Липник“ и обратно по същия маршрут.

Приканват се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели в горепосочения период.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 23
    1
    От Мототехника
    Защо не отклонихте движението през село Нисово, че да си начешем езиците когато минаваме покрай къщата на любовницата на кмета?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари