Чарли Шийн гост в "Шоуто на Слави"!

0
Чарли Шийн гост в "Шоуто на Слави"!

Лошото момче на Холивуд Чарли Шийн идва в България за премиерата на „Психаротерапия”, научи „Монитор”. Визитата му е инициирана от bTV Media Group, в чиито канали ще се завърти пилотният сезон на ситкома по патент на Fox. В него скандалджията с афинитет към порноактриси е бейзболен играч, преквалифицирал се на изповедник с медицинска практика.

По информация, подадена до момента, очакванията са в рамките на един месец Чарли Шийн са пристигне в София. Говори се, че той ще гостува и в „Шоуто на Слави”. До този момент голям процент от известните личности, пристигащи у нас, са вземали участие във вечерното шоу, радвайки хилядите зрители пред екраните, пише mister.bg

Първият епизод на „Психаротерапия”, излъчен по FX през 2012 г., се превърна в най-гледания в историята на американската кабелна телевизия с над 5,5 милиона зрители пред малкия екран. Това мотивира продуцентите да дадат зелена светлина за 90 серии още преди дебютните 10 да се извъртят в ефир. През изминалата седмица Шийн обтегна нервите на екипа, като пропусна снимки на сцени от трети сезон. За да не изостават с графика, в студията на Lionsgate влязъл дубльор на Чарли. „Той не отиде на работа миналата седмица, защото друг актьор от каста беше болен и беше безсмислено. Сега е готов за екшън”, каза за The Hollywood Reporter говорителят на Шийн - Джеф Балард.

Определено Чарли Шийн се превърна в една от най-големите звезди в страната ни, а забавния сериал „Двама мъже и половина” до ден днешен се върти по различните телевизия с голям успех. Лошото момче на Холивуд ще остане най-много два дни в България, а през това време той ще отдели време на медиите и големия интерес, който те ще проявят към него, предават от hotnews.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари