Чай от магданоз топи излишните килограми

19
Магданозът има мощен диуретичен ефект
Магданозът има мощен диуретичен ефект

Магданозът има мощен диуретичен ефект

Магданозът е компонент, който е много полезен и може да го консумирате, за да детоксикирате тялото си. Можете да го използвате също в случай, че искате да се отървете от излишните килограми, пише Здравето.

Той има силен диуретичен ефект, който е много полезен за здравето.

Публикуваме рецепта за чай с магданоз, който ще ви помогне да намалите теглото си.

Съставки:

  • 10 супени лъжици нарязан магданоз
  • 1 литър вода

Приготвяне:

Оставете водата да заври и добавете ситно нарязания магданоз. Махнете го от котлона и го оставете за 20 минути, след това прецедете течността. Пийте чая през целия ден - препоръчителната дневна доза е 1 литър и въпреки факта, че е много здравословен, не е препоръчително да надвишавате дозата от литър на ден.

В допълнение към мощните си диуретични свойства, магданозът напълно премахва токсините, бактериите и вредните вещества от тялото. Той действа като антиоксидант, а също така се бори със свободните радикали във вашето тяло и намалява риска от сериозни заболявания, включително рак.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари