БЗС за нападението над зъболекар в Русе: Недопустимо е!

2
БЗС ще настоява за промяна в законодателството, за да се избегнат подобни случаи на агресия
БЗС ще настоява за промяна в законодателството, за да се избегнат подобни случаи на агресия

БЗС ще настоява за промяна в законодателството, за да се избегнат подобни случаи на агресия

Българският зъболекарски съюз заедно с другите сродни съсловни организации, ще сезира законодателната и изпълнителната власти за промяна на законодателството, за да се профилактират и спрат подобни агресии срещу "белите престилки".

Това се казва в официална позиция на съсловната организация след поредния случай на агресия в Русе, предаде БНТ

Припомняме поредният фрапиращ случай на нападение над медик в града.

Вчера, 20.01.2022 г., за пореден път, сме свидетели на нападение над медицинско лице. Нападнат, бит и душен е колега, лекар по дентална медицина, в кабинета му в гр. Русе. Щастливо стечение на обстоятелствата е, че е имало пациенти, които са успели да го спасят и да извикат полиция, допълва от БЗС.

Недопустима е в тази обстановка, в която приемаме и лекуваме пациенти с риск за нашето собствено здраве, по време на най-тежката обстановка от началото на пандемията от COVID-19, да сме свидетели през ден на нападения над хората, които даряват най-ценното благо – здравето, казва още от организацията.

БЗС настоява за предприемане на наистина адекватни сериозни мерки и действия срещу извършителите на тези брутални действия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Nikola
    Ама,и сте нагли,мрьсните алчни зьболекарчета,,всеки ден шамарите ви да малко,алчни боклуци,и аз мога да ти отговоря,но ще изчакам да дойде твой Колега,ще го пратя при теб! Ще му отговаря,направи си го сам!???
  • -2
    4
    до Стоян
    че като ти е скъпо, направи си я сам, хахахах
  • 0
    3
    Стоян
    Всеки ден трябва да ядат шамари!Те са Долни и алчни сьщества,шокиращи са цените им!Кьде е дьржавАта,да се намеси!Една пломба,200,300,лева,ей,златна ли е тази пломба бе,боклуци!
  • 0
    2
    Бай хо
    Бой на всички медици свърши им времето когато им вярвахме.убийци мръсни долни.медицински фашизъм.бой ваща мама🤬🤬🤬🪓🪓🪓🪓
  • 6
    1
    Martin
    Айде бе, а знаете ли защо един зъболекар вади зъб за 10 лева а друг за 50, как една пломба струва 40 а при друг 100??? Или в България може онези които имат власт да режат а онези които нямат да мишкуват????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари