Буяр Османи подава предизвестена оставка

0
Всички министри от албанската формация в македонския кабинет подадоха оставки
Всички министри от албанската формация в македонския кабинет подадоха оставки Снимка: Фейсбук

Всички министри от албанската формация в македонския кабинет подадоха оставки

Всички министри от албанската формация - Демократически съюз за интеграция, подадоха оставки от постовете си. Това стана с писма до македонския премиер Димитър Ковачевски, предаде БГНЕС.

Писмото бе оповестено от лидера на партията Али Ахмети. В него пише, че "оставките влизат в сила веднага след като опозиционната ВМРО-ДПМНЕ подкрепи промените в Конституцията".

"Ние, министрите от квотата на ДСИ, подаваме оставка от постовете, които заемаме в момента. Господин премиер, оставките стават ефективни в момента, в който опозицията ще гласува промените в Конституцията", пише в писмото. Сред подписалите е и министърът на външните работи Буяр Османи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари