Бурята "Иша" обхваща цяла Великобритания

1
Очаква се скоростта на вятъра на Острова да стига до 130 километра в час
Очаква се скоростта на вятъра на Острова да стига до 130 километра в час

Очаква се скоростта на вятъра на Острова да стига до 130 километра в час

Бурята "Иша", която се насочва към Великобритания, днес и утре ще обхване цялата страна, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Очаква се скоростта на вятъра на Острова да стига до 130 километра в час и това може да предизвика прекъсване на тока и загуба на сигнала на мобилните мрежи. Пътищата и мостовете вероятно ще бъдат затворени, а общественият транспорт може да бъде засегнат от закъснения или да бъде спрян в някои райони.

Метеоролозите прогнозират, че на места ще да се изсипят проливни валежи, като в осем района на Англия вече са обявени предупреждения за наводнения.

"Основното при тази буря е, че тя ще засегне обширни райони на Великобритания", каза Ели Глейзър от британската метеорологична служба. "Доста често виждаме бури, които засягат северозападната или южната половина на Обединеното кралство, но заради "Иша" тази вечер и утре е обявено предупреждение за опасно време в цялата страна. Това се случва сравнително рядко", допълни Глейзър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари