Бурният вятър във Варна "подкара" паркиран автомобил

0
Преживяването беше някак зловещо, споделят очевидци на необичайната гледка
Преживяването беше някак зловещо, споделят очевидци на необичайната гледка

На необичайна гледка се натъкнали снощи варненци, докато се прибирали от работа.

Паркиран автомобил по ул. "Опълченска" потеглил бавно така, сякаш се включва в движението по натоварена централна уличка, след което с трясък се забил в друг автомобил, разказаха очевидци на случилото се, цитирани от Varna24.bg.

"Прибирахме се от работа с колата, когато точно пред нас паркиран в лято по улицата автомобил се сурна леко към платното, така сякаш се включва в движението. Учудихме се, че водачът не даде мигач и с нищо не сигнализира намеренията си, но изчакахме да продължи. Какво беше учудването ни, когато след секунди колата просто се заби в отсрещния автомобил, паркиран по диагонал в дясната част на улицата. Беше тъмно, не се виждаше кой стои зад волана.

Решихме, че на шофьора му е прилошало или се е случило нещо лошо, за секунди ни мина какво ли не през ума. Слязохме, за да окажем помощ и какво беше учудването ни, когато видяхме, че в автомобила няма шофьор. Очевидно колата е била оставена необезопасена, а бурният вятър я е "подкарал".

Събра се дълга колона от чакащи автомобили, обадихме се на тел. 112, за да дойдат органите на реда и си свършат работата, но преживяването беше някак зловещо. Добре е водачите да бъдат отговорни и вземат мерки за обезопасяване на автомобилите си, защото ако ние не се движехме толкова бавно и внимателно, можеше и да не успеем да реагираме, а бяхме с дете в колата. Можеше да се стигне до много неприятен инцидент", споделиха читателите, които са изпратили и снимки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари