Бурни политически реакции след срещата на Кирил Петков със Спас Русев

0
Това, че двамата са разговаряли, се превърна в тема и в кулоарите на Народното събрание
Това, че двамата са разговаряли, се превърна в тема и в кулоарите на Народното събрание Видео: NOVA

Това, че двамата са разговаряли, се превърна в тема и в кулоарите на Народното събрание

Политически коментари заради среща на съпредседателя на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков с бизнесмена Спас Русев. Срещата се е провела в сряда вечерта в столичен хотел. Това, че двамата са разговаряли, се превърна в тема и в кулоарите на Народното събрание в последния работен ден за депутатите за тази седмица. Срещата е била обсъдена и в рамките на общото управление и мнозинството в парламента, предаде NOVA. Коментар дойде и от опозицията.

Изключително забавно е как Спас Русев придобива физиономия на „Айде прецакахме се“ и маха с ръчичка. Кирил Петков се изнизва доста глуповато. Дори не си плати кафето. Той плаща само с чужди пари. Русев плати нещо. Ако не беше толкова гузничък, можеше да каже нещо. Той не е извършил криминално престъпление“, заяви Тошко Йорданов, председател на ПГ на "Има такъв народ".

Нямаме представа за какво става дума. Но да излизат и да се обясняват. Да кажат какво са правили, какво са си отговаряли и какво е писал Кирил на онова листче”, посочи Корнелия Нинова, председател на БСП.

Поканих Кирил Петков, разговарях с него и той ми каза, че не са си говорили нищо, а са пили кафе. Толкова мога да ви отговоря и аз за тази среща. Двама души пили кафе. Защо аз трябва да отговарям на тази тема.? Вижте, институционалното е като некоалиционен партньор, да попитам и той да ми отговори по този начин”, категоричен е Бойко Борисов, председател на ПГ на ГЕРБ-СДС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Подозрителен
    Имало е пряко предаване на разпоредби и изисквания от новите ни американски приятели.Чрез началниците му българи американските приятели са го смъмрили.Или чичковците от бившото ДС или външнотърговски дружества нещо губят търпение и излизат от срокове за което има питане и вероятно по някой въпроси твърдо Ниеееее.Играта на дама,на държави,икономики и на ножка се усложнява предвид моралното и партиино разложение на другарите от коминтерна и кандидат членове на политбюро.Отговорното лице и колектив да очакват наказания и лишаване от правоспособности за шофиране в сложният лабиринт на икономиката и държавното управление в така усложнената международна обстановка в условията на война и враг пред портата в дисбаланс с много обещания за всичко и към всички от всякакво естество че накрая едно голямо НИЩО поради недееспособност поради естествени поведенчески и интелектуални причини и физически фактори причината основна ьа което е психическа лабилност и слабоумие с гъдел в стомашночревният тракт.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари