„Булмаркет“ залагат на ново поколение локомотиви Siemens

1
Новите „Smartron” намаляват разхода на електроенергия с 10 до 20 процента
Новите „Smartron” намаляват разхода на електроенергия с 10 до 20 процента Снимка: Булмаркет

Новите „Smartron” намаляват разхода на електроенергия с 10 до 20 процента

Siemens покани ръководството на Групата Булмаркет в Германия, за да инспектират новите влакове за дружеството. Водещият производител на локомотивни технологии в Европа представи на изпитания първият от серия локомотиви от ново поколение Siemens Smartron, който е бил разработен специално за Булмаркет по програмата им за екологична модернизация на подвижния състав.

Зам.изпълнителният директор на „Булмаркет Груп“ Светослав Първанов, финансовият директор Александър Цвятков и управителят на „Булмаркет Рейл Карго“ Стефан Иванов проведоха успешно тестовете на иновативната за българския пазар технология. Предстои локомотивът да бъде доставен в България, докато следващият от серията се подготвя за изпитания в рамките на близките две седмици.

Новите „Smartron” намаляват разхода на електроенергия с 10 до 20 процента в зависимост от товарите спрямо другите видове локомотиви, обяснява управителят на дружеството. Ще бъдат намалени и ремонтните разходи. Всички локомотиви са снабдени и монтирани с проследяващи GPS устройства за скорост и местоположение. Те са със системи за 24- часа видеонаблюдение и едни от най-високите степени на безопасност в бранша.

По този начин Групата Булмаркет продължава активно да осъществява стратегията си за модернизиране на железопътните поделения с най-съвременни технологии, част от дългогодишната им политика за преминаване към изцяло екологични транспортни средства с нулев въглероден отпечатък върху околната среда и максимална степен на технологична безопасност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    С.Т.
    Да се надяваме ,че тези локомотиви ще се карат от новите Ж.П. възпитаници на корабния техникум,за да ви се види Чернобил ,като фойерверк !
  • 3
    2
    Stoian
    Това са мафиоти и престъпници!За затвор за!Нищо няма да направят!
  • 4
    1
    Русенлия
    Болмаркет са големи мошеници и крадливи боклуци!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари