Булка избяга с парите за сватбата

0
Барманка от кафене разплака фамилията на Симеон
Барманка от кафене разплака фамилията на Симеон

Обсипали годеницата с подаръци, а тя си плюла на петите.

Барманка от кафене в центъра на Благоевград разплака фамилията на свой 29-годишен съгражданин, след като го омота в мрежите си. Симеон В. останал като гръмнат, след като преди дни разбрал, че любимата му е напуснала квартирата си и е избягала с парите, дадени от родителите му за организация на бъдещата им сватба.

Любовта между двамата млади продължила няколко месеца. Опасната чаровница зад бара успяла да омагьоса и подлуди от любов Симеон, който давал всичко за нея, коментират негови приятели, цитирани от местното издание "Струма". Представил девойката на родителите си, заявил сериозните си намерения, а те от своя страна, започнали да обсипват годеницата с всевъзможни подаръци.

Щастието във фамилията било огромно, когато любимата на Симо, заявила, че е бременна. Започнала трескава подготовка за сватба. Хилядарки били дадени на момичето, да плаща за организацията на сватбеното тържество, за рокля, за ресторант и украса, за подготвяно моминско парти и т. н.

Родата била известена за предстоящото сватбено тържество до преди дни, когато бъдещата младоженка признала, че не е бременна, вдигнала си чуковете и изчезнала с даровете. Случката е най-коментираната тема сред близките и приятелите на момчето, което изпаднало в шок от случилото се. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари