"Булгартрансгаз" има нов изпълнителен директор

0
УС на дружеството избра Кирил Равначки за поста
УС на дружеството избра Кирил Равначки за поста Снимка: БГНЕС

УС на дружеството избра Кирил Равначки за поста

Със свое решение от 9-ти април 2024 година Управителният съвет на „Булгартрансгаз“ ЕАД избра Кирил Равначки за изпълнителен директор на газопреносния оператор. Решението на Управителния съвет е одобрено от Надзорния съвет на дружеството на 9-ти април 2024 г., предава БТА.

В периода от 2019 г. до началото на 2023 година Равначки е изпълнителен директор на „Газов Хъб Балкан“ ЕАД. До декември 2023 г. той е член на общото събрание на Европейската Асоциация на енергийните борси в Европа. Представител е на България в управителния координационен съвет на общата платформа за покупка на природен газ, създадена в края на 2022 година от Европейската комисия. От февруари 2023 г. Кирил Равначки е член на Управителния съвет на „Булгартрансгаз“ ЕАД. От 2012 до 2018 г. работи в газопреносния оператор като специалист в отдел „Финанси“, както и като директор на управление „Анализи и международна дейност“. Завършил е специалности „Икономика“ и „Бизнес администрация“ в Американския университет в България.

Документите за вписване на променените обстоятелства в дружеството са подадени в Търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенция по вписванията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    викаш даскале,
    ти си къде по-добър от него, ама на, имаш врат за кмет, ама няма село за тебе! А ся речи как разбра, че „момчето“ има само 3-4 години работа?!? По снимката ли?!?
  • 1
    1
    daskal
    Ехеее! Както върви, ще започнат да ги правят изпълнителни директори още на абсолвентските им балове. Каква блестяща директорска биография има това момче само за 3-4 години работа! Кога сколасва?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари