БТВ пусна "Шоуто на Слави"

0
Предаването се излъчва в момента
Предаването се излъчва в момента Снимка: btv.bg

"Шоуто на Слави" тръгна по Би Ти Ви в 22,30 ч.

Десет минути преди това комисия от Би Ти Ви, гледала предаването, докато се записва, не беше решила окончателно дали да пусне шоуто в ефира. В крайна сметка почти като на кино - в последния момент, комисията взе решение шоуто да се излъчи, пише 24 часа.

В противен случай Слави Трифонов беше обявил днес, че ако шоуто за втора вечер не бъде излъчено, най-вероятно договорът му ще бъде прекратен.

"Много очи ме гледаха вчера, гледат ме и сега" - с тези думи Слави Трифонов започна шоуто си тази вечер. Най-важните му сценаристи седнаха с него около една маса, всички облечени в черно, и на практика направиха нещо като монолог в черно за свободата на словото.

В началото водещият обяви, че подобно нещо - предаването да бъде спряно от ефира, се е случвало на него и колегите му преди 20 години по времето на Жан Виденов, както ви преди 19 години по времето на Иван Костов. Самият Слави обяви, че му е непонятно как е възможно предаването да бъде спряно и днес, когато България е член на Европейския съюз.

"Искам да разкажа един виц - каза Иво Сиромахов. - Зайо Байо срещнал Кумчо Вълчо и му казал: "Кумчо Вълчо, ти си много прост."

Сценаристите продължиха да обсъждат Шарли Ебдо, СЕМ, лъжите на партиите и свободата на словото. 

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари