БСП - София ще възстанови щетите по Паметника на Съветската армия

2
Социалистите очакват да бъде намерен подходящ камък, за да бъде изработена новата плоча
Социалистите очакват да бъде намерен подходящ камък, за да бъде изработена новата плоча Снимка: Bulgaria ON AIR / Димитър Кьосемарлиев

Социалистите очакват да бъде намерен подходящ камък, за да бъде изработена новата плоча

БСП - София ще възстанови счупената плоча на Паметника на Съветската армия. Идеята за това е на социалистите от район "Връбница" и техния председател Станислав Младенов, който е член на Изпълнителното бюро на Софийската организация на БСП, предаде Bulgaria ON AIR.

Те вече са наели фирма, взели са точните размери на мястото на монумента и сега очакват да бъде намерен подходящият камък, за да бъде изработена новата плоча.

През това време председателят на БСП - София Иван Таков ще поиска от името на Градския съвет на столичните социалисти официално разрешение за ремонта от областния управител, който стопанисва монумента.

"Идеята и инициативата на районната организация на БСП във "Връбница" са много добри. Не само адмирираме, но и ги подкрепяме с всички възможности, които имаме. - Затова заедно с жалбата до областния управител срещу приетия доклад на Демократична България за демонтиране на Паметника на Съветската армия ще внесем и официална молба за разрешение да направим ремонт на счупената плоча", коментира Иван Таков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари