БСП смята, че е възможно да спечели изборите в област Русе

2
Можело да станат дори първа политическа сила в региона
Можело да станат дори първа политическа сила в региона Видео: КИС 13

БСП в Русе очаква да подобри резултата си на предстоящите избори

Това заяви за Новините на телевизия КИС 13 председателят на областния съвет на партията и втори в листата Пламен Рашев. От левицата не изключват и възможността да станат първа политическа сила в региона.

Социалистите в Русе са доволни, че това което са успели да постигнат на общинските избори през 2019 като местна коалиция, в която влизат и партии като АБВ, сега се прилага на национално ниво.

 

Водач на листата за парламентарния вот на 11 юли отново ще бъде Крум Зарков, а втори – председателят на областния съвет на БСП Пламен Рашев. Новото, освен четвъртото място на представителя на АБВ – Валери Иванов, са и повечето млади хора, на които залагат в коалицията.

След изборите на 4 април, които се проведоха в епидемична обстановка, от БСП заявиха, че не са доволни от резултата си в региона. Но сега са напълно мобилизирани и смятат, че биха могли не само да го подобрят, но и да станат първа политическа сила.

От БСП са готови с приоритетите си за предстоящата предизборна кампания, които ще отстояват и в бъдещия парламент.

Очаква се в началото на следващата седмица коалиция БСП за България да регистрира кандидат-депутатската си листа в Районната избирателна комисия в Русе.

Вижте повече във видеото.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари