Кирил Петков: Вярваме, че имаме шанс да сме първа политическа сила

2
"Това, което ми стана ясно е, че има един скрит вот от хора, които ни симпатизират, и повярваха, че промяната може да дойде”, каза Петков
"Това, което ми стана ясно е, че има един скрит вот от хора, които ни симпатизират, и повярваха, че промяната може да дойде”, каза Петков Видео: NOVA

„Аз искам да съм 121-ия депутат на промяната", категоричен е лидерът на "Продължаваме промяната"

„Точно се завърнах от предизборната си обиколка в страната. Това, което ми стана ясно е, че има един скрит вот от хора, които ни симпатизират, и повярваха, че промяната може да дойде”. Това заяви в студиото на NOVA лидерът на „Продължаваме промянатаКирил Петков.

По думите му всичко зависи от избирателната активност в деня на изборите. „Наше проучване показва, че имаме реален шанс да бъдем и първа политическа сила. Ние взимаме над 50 процента от допълнителния вот над тесните партийни ядра. Още сме абсолютно вярващи, че може и да сме първи”, категоричен е той.

Петков подчерта, че основните приоритети в програмата са довършването на изоставени от години инвестиционни проекти в цялата страна.

„Аз искам да съм 121-ия депутат на промяната. Това е моята мечта в момента”, заяви Петков в отговор на въпроса дали той ще бъде номинацията за премиер на политическата формация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари